Ihana Racing Team

 

Ihana Racing Team on Laukaan Leppävedeltä pääosin ponnistava moottoriurheilu tiimi. Tavoitteena on tuoda rallin ilosanomaa koko kansalle ja samalla myös saavuttaa menestystä. Parhaimpana sijoituksena on kauden 2021 harrasterallisarjan bmw luokan mestaruus. Kuljettajana toimii Kristian Pannula.

 

Kaudella 2023 meillä oli reilu 10 yhteistyökumppania, jotka ovat olleet todella tyytyväisiä tapaamme tehdä yhteistyötä. Kaudelle 2024 etsimme lisää uusia kumppaneita, tukemaan meitä lajissa, jonka suosio Suomessa on kasvanut todella paljon!

Jokaisesta sarjakisasta tulee televisioon sekä youtubeen kooste päivän tapahtumista.

Meillä on kaksi Instagram tiliä IhanaRacingTeam jossa noin 200 seuraajaa sekä Kristianin  KRISUSTUNT jossa noin 2.000 seuraajaa.

Julkaisemme aktiivisesti Facebookissa.

Näkyvyyttä on tarjolla kaikkien meidän omien Sosiaalisten medioiden lisäksi myös aivan valtavasti muuten.

Haluaisimme mainostaa teitä kaikella mahdollisella tavoilla, kuinka vain voimme. YouTube videoilla, Instagramissa, Facebookissa, TikTokissa ja tietenkin kilpa-autossa. Yleensä meitä parhaiten pystyy tukemaan rahallisesti, koska kauden budjetti pyörii useissa kymmenissä tuhansissa euroissa.

Kuluja on valtavasti ja tarvitsemme paljon kumppaneiden tukea ja olemmekin sellainen tiimi, joka panostaa kumppaneihin ja tarjoaa näkyvyyttä ja viihtyvyyttä suuresti.

Kyyditämme kaikki kumppanit kauden päätteeksi virvokkeiden ja ruokien kera. Pyrimme mahdollistamaan pääsylippuja osakilpailuihin ja muuta vastaavaa, kiitoksena tuesta!

Toivottavasti saamme teidän mukaan tähän meidän upeaan sirkukseen kaudelle 2024!

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla Ihanaracingteam@gmail.com tai puhelimitse 045 355 2001 ja katsotaan teille sopiva yhteistyökuvio!