Testiajot & esittelyt

TESTIAJOT, ESITTELYT JA MYYNTI

Heräsikö kiinnostus? Mallialus (EVO2) on tehty myyntikonttoriksi ja se sijaitsee Tampereen Lapinniemen satamassa Tampereen Kylpylää vastapäätä voimalaitoksen edustalla jonne se toimitetaan keväällä 2018 suoraan messuilta jäiden lähdettyä. Sopimuksesta esittelemme aluksen paikan päällä. Median edustajille voimme järjestää testiajot. Toistaiseksi emme vuokraa alusta, mutta myyntimielessä voimme järjestää koeajotilaisuuksia.

LKV kiinteistövälittäjänä voin olla avuksi rahoituksen järjestelyissä avittamalla nykyisen mökkisi, omakotitalosi tai osakehuoneistosi myynnissä.

Mökin vauhti hämmästyttää muita . Huiput noin 25 solmua. Liukuun noin 15 solmun vauhdilla.

Myynnin motto:  Miksi tyytyä yhteen kun saa samalla rahalla kolme.

Sijoita itseesi ja hanki elämänlaatua.  Kaupunkikaksion hinnalla saat sen lisäksi  vaivattoman kesäasunnon ja veneen ”kaupan päälle”.

Sovi esittelyt 0500-736061/Antero Miikkulainen

PS. alus on laiturilta vapaasti tarkasteltavissa, mutta älä astu sopimatta kannelle koska siinä on hälytyslaitteet. Varo talvisin heikkoja jäitä aluksen ympärillä.

COMBO MESSUILLA

Combo-Cat evo 2 saatiin vesillelasku kuntoon juuri ennen Pirkkahallissa järjestettyjä Super-messuja. Valitettavasti jäät eivät kuitenkaan vielä olleet Näsijärvestä lähteneet.

Reilut 20 asiakasta ilmoitti haluavansa nähdä aluksen uudestaan sen valmistuttua myös sisustuksensa osalta.  Järjestämme tähän mahdollisuuden samalla kun pidämme esittelytilaisuuden medialle.  Esittelytilaisuus perjantaina 1.6 klo 13:00-18:00. Koeajot säävarauksella.

Saapuminen Naistenlahden esittelyyn:

ETELÄSTÄ ja IDÄSTÄ: Seuraa ensimmäisten Tampereen liikennevalojen jälkeen Vaasa-kylttejä, kunnes vastaan tulevat Lapinniemi-kyltit. Lahden ja Jyväskylän suunnasta tulevat seuraavat TAYS:n jälkeen opasteita Vaasaan ja Särkänniemeen Kekkosentielle, josta opaste Lapinniemeen. Nouse Kekkosentieltä Lapinniemen liittymästä ja vapaan parkkipaikan löydät varmimmin Käpytien ja Aaltotien väliseltä parkkipaikalta, josta jalkaisin matkaa veneelle noin 500m. Holiday Clubin parkkihallissa voi olla myös maksullisia paikkoja. Matkaa veneelle noin 300m. Vastarannalla sijaitsevan satamatoimiston pihassa myös muutama paikka.  Esittelyteltta satamatoimiston pihassa.

LÄNNESTÄ: Heti Rantatunnelin jälkeen käänny kohti Tampellaa. Liikenneympyrästä kohti voimalaitosta (varo alamäkeä tulevia pyöräilijöitä). Voimalaitoksen porttia ennen on muutamia parkkipaikkoja. Älä tuki rekka-autojen tietä portille. Matkaa veneelle vain laiturin verran.