Tilaus – GT-Katos Huom! Ei saatavilla 2021

Tilauksen voit tehdä kätevästi vaikka tällä lomakkeella (24h) tai soittamalla 0500 736 061 (ark.08.00-20.00 tai vkl 10.00-18.00)

Katoksia tehdään vain kerran vuodessa – yleensä syys-lokakuussa. Otamme varauksia vastaan koko vuoden. Varaamalla varmistat itsellesi katoksen hyvissä ajoin lokakuun toimituksista. Kovista hinnan nousuista johtuen katoserää ei tehdä v.2021.

VARAUS EI OLE SITOVA. Etukäteisvarauksella saat katoksen ns. toimituspäivän hintaan. Eli jos meillä on silloin voimassa joku tarjous, se koskee myös ennakkovarauksia. Varmistamme varauksesi voimassaolon aina ennen toimitusta lähettämällä vahvistuksen ja maksuohjeet. Nämä ohjeet tulevat vasta kun saamme varmistuksen katosten valmistumisajankohdasta. Voit perua varauksesi milloin vain mutta viimeistään ennen laskun eräpäivää. Laskun eräpäivän mukaan varaus muuttuu sitovaksi tilaukseksi. Force Major tapauksissa hyväksymme peruutuksen myös eräpäivän jälkeen. Kun katos on maksettu, lähetämme sen sopimuksen mukaisesti joko rahtina tai tulemme luovuttamaan sen noutoasiakkaille henkilökohtaisesti Pirkkalassa. Nouto-ohjeet lähetämme postitse. Poikkeavista mittatilausmalleista veloitamme 50% tilausvaiheessa. Pyrimme myymään tehdyt katokset lumen alta pois, koska meillä ei ole isommalle määrälle säilytystiloja. Kannattaa kuitenkin tiedustella pitkin vuotta, mikä on varastotilanne.

[spacer]

Tilauslomake

EI KÄYTÖSSÄ