Yritys

Gee-Tee-Vee Oy perustettiin jo 1986 ja GT-katosten valmistus aloitettiin 2002. Perustamisvaiheessa yrityksen päätoimialana oli videotuotanto. Nimi tuleekin sanoista Gran Turismo Video.

Koronavuodet yritys on ollut pöytälaatikossa ilman mainittavaa toimintaa.  Vuonna 2023 GTV palaa juurilleen eli videotuotannon pariin. LIIKKUVAT MÖKIT TV-sarja valmistuu silloin ja on sovittu esitettäväksi ALFA-TV kanavalla sykstyllä.

GTV OY kiersi paljon messuilla ja asuntoauton hankinta tuli ajankohtaiseksi 2001.

Korkealle alkoviautolle ei markkinoilta löytynyt sopivaa suojaa ja lumien luonti liukkaalta katolta oli vaarallisen tuntuista. Siksi yrityksen vetäjä Antero Miikkulainen päätti teettää autolle katoksen. Katos aiheutti runsaasti kysyntää, joten se piirrettiin sarjatuotantoon sopivaksi lujuuslaskelmat teettäen.

”Sivutuotteena” syntyi seuraava messukäyttöön suunniteltu matkailuauto:Sprint Star, joka ei rahoituksen puutteessa koskaan kuitenkaan päätynyt sarjatuotantoon asti vaikka palveli hyvin GTV:n tarpeet usean vuoden ajan.

Nyttemmin Gee–Tee-Vee Oy on lopettanut messukiertueet. Viimeisin matkailuauto joka oli järjestyksessään jo neljäs ja integroitu malli mahtui sekin GT-katoksen alle.

GTV:n toiminta on nykyisellään pääasiassa GT-katosten kehittämistä ja markkinointia yrittäjän jäätyä eläkkeelle. Haluamme kuitenkin palvella katosasiakkaita parhaalla osaamallamme tavalla. Siihen kuuluu sovittujen aikataulujen pitäminen, hyvä tavoitettavuus sekä luotettavat toimitukset. Siksi olemme etsineet sellaiset alihankkijat, joihin voimme itsekin luottaa. Kaikki työvaiheet tehdään Suomessa, jotta voimme valvoa toimitusten edistymistä.

GTV:n toinen myyntituote on vuonna 2017 julkaistu rallilautapeli, johon voit tutustua osoitteessa. www.rallipeli.fi